Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ», βρίσκεται στην οδό Καραμανλή 12 και Ιάσωνος στην Ηλιούπολη και προσφέρει ειδικά προγράμματα σε παιδιά και εφήβους (3-17 ετών) αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών, όπως Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Ειδική Διαπαιδαγώγηση, Ψυχολογική Υποστήριξη και Συμβουλευτική παιδιού και οικογένειας. Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο στελεχώνεται από μια διεπιστημονική ομάδα, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες ψυχικής υγείας: ψυχολόγο, κοινωνικό λειτουργό, ειδικό παιδαγωγό, λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή.
Στο Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο οι υπηρεσίες που παρέχονται όπως εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, ψυχολογική στήριξη και συμβουλευτική παιδιού και οικογένειας, προσφέρονται χωρίς την οικονομική συμμετοχή των εξυπηρετούμενων μελών και των οικογενειών τους, μόνο με την κάλυψη των ασφαλιστικών τους ταμείων, δωρεάν για τους άπορους και τους ανασφάλιστους. Το Κέντρο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Σεπτέμβριο του 2011 και εξυπηρετεί μέχρι στιγμής περίπου 15 παιδιά.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χρήστος Γιαννάκης εγκαινίασαν το Κέντρο μαζί με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της ΕΔΡΑΣ κ. Οικονόμου Αλέξανδρο, ενώ την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος του "Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-Γρηγόρης Γρηγορίου" κ.Γιαννόπουλος Θεμιστοκλής και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: