Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ 430/11 "ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ) Ημερομηνία: 13/01/2012 10:11:02 ΑΔΑ: ΒΟΝ2ΩΡΥ-Ξ5Ζ Είδος: ΔΑΠΑΝΗ

ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ : 10.700 ΕΥΡΩ.

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

1 σχόλιο:

Dimitris Tsakalias είπε...

Άντε, κονόμησες και απάντηση από το Δήμο. Ελπίζω να την έστειλαν και σ' εσένα, όπως λέει ο νόμος.


Ούτε 1 ευρώ για κινητά Δημάρχου & Αντιδημάρχων

Κατόπιν κακόβουλων σχολίων στο χώρο του διαδικτύου περί δήθεν δαπάνης ύψους 10.700€ για κινητή τηλεφωνία του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων, και παρά την πάγια τακτική μας να μην απαντούμε σε τέτοιου είδους κακοπροαίρετες και ασύστατες καταγγελίες, θα θέλαμε για λόγους αρχής να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με το θέμα.
Πρέπει να τονισθεί ότι από 1/1/11 δεν καταβάλλεται ούτε ένα ευρώ στο Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους, για τη χρήση των κινητών τηλεφώνων τους, τα οποία πληρώνονται καθ’ ολοκληρίαν από τους ίδιους.
Η με αρ. 430/11 ανάληψη υποχρέωσης δαπάνης αφορά αφ’ ενός στην εξόφληση παλαιών (έτους 2010) οφειλών και αφ’ ετέρου στην πληρωμή συνδρομής στη Vodafon, για τη χρήση τσιπ, εγκατεστημένων στα απορριμματοφόρα, στο πλαίσιο του συστήματος GIS, για τον έλεγχο της κυκλοφορίας τους. Η δε αναφορά της ανάληψης υποχρέωσης δαπάνης στην «κινητή τηλεφωνία Δημάρχου-Αντιδημάρχων», οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο ότι αυτός είναι ο τίτλος του Κωδικού του Προϋπολογισμού, όπως έχει παραδοθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών, και στον οποίο υπάγονται όλες οι δαπάνες που καταβάλλονται σε εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.
30/1/12 Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης