Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ

Διάβασα σε αρκετά blogs την είδηση :
Βανδαλισμοί -για άλλη μια φορά- στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης .
Ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο και την Κυριακή στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Εθνάρχου Μακαρίου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου,
Στόχος των αγνώστων έγινε για άλλη μια φορά το κυλικείο του Γυμναστηρίου, στο οποίο προξένησαν φθορές και αφαίρεσαν εμπόρευμα, με το κόστος και για τα δύο να ξεπερνά τα 1.000€. Οι άγνωστοι προχώρησαν, επίσης, σε φθορές και σε άλλους χώρους, ενώ έγραψαν και μηνύματα στους τοίχους σχετικά με το τμήμα Βόλεί του Γ.Σ.Η. και τη χοροεσπερίδα που αυτό διοργάνωσε στον Υμηττό.Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού και στις αρχές του Ιουλίου του 2011, το Α' Κλειστό Γυμναστήριο είχε γίνει και πάλι στόχος αγνώστων, οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε κλοπές και φθορές στο κυλικείο, ενώ στόχος τους είχε γίνει και το γραφείο των φυλάκων. Και παλαιότερα, όμως, είχαν παρατηρηθεί και πάλι τέτοια περιστατικά.

Και αναρωτιέμαι εάν υπάρχει φύλακας. Αν όχι γιατί δεν βάζει η Δημοτική Αρχή έναν;

Το να καταστρέφουμε ή να αφήνουμε να καταστρέφονται τα γήπεδα μας και μετά να τα φτιάχνουμε ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ πως το βλέπετε;

Οι βανδαλισμοί που έγιναν γιατί είχαν και μηνύματα για το Volley του Γ.Σ.Η και για την χοροεσπερίδα του; Έχει κάνει κάτι κακό το τμήμα Volley σε κάποιους; Δεν τους αφήνει να «δημιουργήσουν»; Μήπως οι υπεύθυνοι του Volley δεν θέλουν κάποιους;

Ερώτημα μέγα αυτό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΥ ΤΟΥ ΓΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ.

Ο ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΡΙΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ?


ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ

-ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΤΗΡΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΑΝ ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΗΠΑΤΙΤΗΔΑ

-ΚΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ)

-ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ- ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ

-ΕΞΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΙΚΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΑΛΛΕΣ 3.

- ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΓΩΝΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ- ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ- ΒΟΗΘΟΣ ΑΘΕΛΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ.

ΚΕ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ- ΚΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ-ΚΕ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕ- ΚΕ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ- ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΠΙΔΩΝ)

Unknown είπε...

Αγαπητέ μου, αν θέλεις τα λέμε από κοντά βλέπω ότι έχεις γνώση εκ των έσω. Σου εύχομαι καλό Πάσχα και όλα τα καλά.