Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Διάβασα με μεγάλη προσοχή το Δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου Δήμου Ηλιούπολης σχετικά με το σχόλιο μου για την κινητή τηλεφωνία και το κόστος πληρωμής.
Παραπέμπω όσους θέλουν να διαβάσουν στην Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης της Οικονομικής Επιτροπής με αριθμό 370-02.11.2011 και ΑΔΑ: ΒΟΝ2ΩΡΥ-Ξ5Ζ (έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) που αναφέρει τα κάτωθι:
Αποφασίσουμε
Εγκρίνουμε την πραγματοποίηση της ανωτέρω δαπάνης και τη δέσμευση πίστωσης ύψους ευρώ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ (10.700,00) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Δήμου Ηλιούπολης, Κ.Α.Ε,. 00.6223 οικ. Έτους 2011 για την ανάγκη πραγματοποίησης της δαπάνης Κινητή τηλεφωνία (Δημάρχου, Αντιδημάρχων).
Κ.Α.Ε 00.6223
Περιγραφή Κ.Α.Ε. Κινητή τηλεφωνία (Δαπάνη κινητών Δημάρχου και Αντιδημάρχων)
Α/Α 2
Μητρ.Δεσμ. 2
Εγκεκριμένος
Προυπ. 20.700,00 ευρώ
Διατεθ. ως σήμερα 10.000 ευρώ.
Δια της παρούσης 10.700,00 ευρώ
Υπόλοιπο πρ/σμου 0.00
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Μετά διαβάζω το Δελτίο Τύπου (έχει αναρτηθεί στην Επίσημη σελίδα του Δήμου με ημερομηνία 30.01.2012), που αναφέρει ότι η με αρ. 430/11 ανάληψη υποχρέωσης δαπάνης αφορά αφ΄ ενός στην εξόφληση παλαιών (έτους 2010) οφειλών και αφ΄ ετέρου στην πληρωμή συνδρομής στην Vodafon, (απλά γράφεται Vodafone), για την χρήση τσιπ, εγκατεστημένων στα απορριμματοφόρα, στο πλαίσιο του συστήματος για τον έλεγχο της κυκλοφορίας τους.
Η δε αναφορά της ανάληψης υποχρέωσης δαπάνης στην «κινητή τηλεφωνία Δημάρχου-Αντιδημάρχων» οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο ότι αυτός είναι ο τίτλος του Κωδικού του Προϋπολογισμού, όπως αυτός έχει παραδοθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών και στον οποίο υπάγονται όλες οι δαπάνες που καταβάλλονται σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.


Θα ήθελα λοιπόν κάποιος να μου πει πως αυτά που κοινοποίησα, δηλαδή μία Απόφαση της Επιτροπής, έγιναν κακόβουλα σχόλια εκ μέρους μου και κακοπροαίρετες και ασύστατες καταγγελίες όπως γράφει το Γραφείο Τύπου, αφού σαν πολίτης και δημότης διαβάζω στο διαδίκτυο την Απόφαση αυτή και απλά την κοινοποιώ;
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: