Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας που με την χθεσινή μας ψήφο βάλαμε την Ελλάδα στον σωστό δρόμο. Στον δρόμο της επαναδιαπραγμάτευσης, του Κράτους πρόνοιας, της καλύτερης σύνταξης, του μεγαλύτερου επιδόματος ανεργίας, του ανοίγματος των καταστημάτων που είχαν κλείσει, των νέων προσώπων που μπήκαν στην πολιτική, στην νέα Κυβέρνηση που ποτέ η Ν.Δ. δεν θα κάνει σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας που εντέλει κατάφεραν και γίναμε Ευρώπη, γιατί χρόνια τώρα μας έλειπε ένα Κόμμα Ακροδεξιό και βάλε όπως έχουν όλες οι μεγάλες χώρες της Ευρώπης. Κουραστήκαμε να μας θεωρούν παρακατιανούς. Τώρα και εμείς Ευρωπαίοι.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας που δεν φοβηθήκαμε όταν οι εφημερίδες της Γερμανίας μας έλεγαν καραγκιόζηδες, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας που με την ψήφο μας δώσαμε  ζωή και πνοή στο μέλλον των παιδιών της Ευρώπης, εκτός από των δικών μας, που οι Τράπεζες και οι μεγαλομέτοχοι τους τώρα μπορούν να κοιμούνται ήρεμοι γιατί οι κακοί δεν θα τους πειράξουν.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας που κοιτάξαμε κατάματα την κάλπη και με μεγάλη εμπιστοσύνη στο χέρι μας κρατήσαμε τα σκάνδαλα κρυφά, τα νοσοκομεία με το φακελάκι τους, τους οδηγούς των υπουργών στις θέσεις τους και όλους όσους κουνούσαν την γαλαζοπράσινη σημαία να αισθάνονται δικαιωμένοι ότι δεν καταλάβαμε τίποτα.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας  που φτάσαμε την αποχή στο 37% γιατί « και να πήγαινα μωρέ τι θα άλλαζε;». Το μπάνιο και το φρεντουτσίνο ήταν καλύτερο από το χωρίς κλιματισμό και χωρίς χρώμα σχολείο που θα πήγαιναν.

Ένα μεγάλο μπράβο που σαν έλληνες κρατήσαμε τις παραδόσεις των παππούδων μας. Κάτι ήξεραν αυτοί τόσα χρόνια που ψήφιζαν αυτούς που χωρίς κόπο τους έφτασαν εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: