Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Blogger Buzz: Show off your Followers

Blogger Buzz: Show off your Followers
Καλημέρα,

ξεκινώντας αυτό το blog θα ήθελα να πω δύο λόγια για μένα.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στην Αγία Μαρίνα.

Όταν ήμουν μικρός, βλέποντας όταν έβρεχε έξω από το σπίτι μου τα νερά να περνούν με δύναμη, γιατί δεν είχαμε και τους καλύτερους δρόμους βεβαίως, σκεφτόμουν πως αυτά τα νερά μπορούν μαζί με όλες τις βρωμιές που κατέβαζε το βουνό να έπαιρναν μαζί τους και τους κακούς ανθρώπους, αυτούς που δεν έκαναν τίποτα για την βελτίωση της ζωή μας.

Μετά σκεφτόμουν ότι καλύτερη την ζωή μας, δεν θα την κάνουν οι άλλοι αλλά εμείς οι ίδιοι αφού έχουμε την δύναμη, αν θέλουμε να ονειρευτούμε και να πολεμήσουμε για τα όνειρα μας, τα όνειρα μας που για μία καλύτερη γειτονιά και πόλη παραμένουν.

Θα ήθελα να υπήρχε περισσότερο πράσινο, περισσότεροι χώροι για τα παιδιά, καλύτερη ίσως επικοινωνία των λίγων (πολιτικοί) με τους πολλούς (εμάς), να μην υπάρχουν σκουπίδια όλων των ειδών, στην πόλη μας, και να μπορούμε να λέμε με υπερηφάνεια ότι είμαστε από την Ηλιούπολη.

Οι "Αρχοντες" της πόλης μας, θα ήθελα να είναι πρώτα απ΄ όλα Ηλιουπολίτες και μετά πολιτικοί. Να σκέφτονται ότι αυτά που κάνουν στη πόλη μας ή που θα κάνουν (εάν μπορέσουν και οι συνθήκες το επιτρέψουν), θα μείνουν και μετά από το φευγιό τους από την καρέκλα της εξουσίας. Καρέκλα που εμείς τους δώσαμε, όχι για να κάθονται, αλλά απλά για να ξεκουράζονται από τις υλοποιήσεις των σκέψεων τους για την καλυτέρευση της πόλης μας.

Θα ήθελα τα παιδιά μας να μπορέσουν κάποια στιγμή να μας κοιτάξουν στα μάτια, όλους μας, και να μας πουν ένα ευχαριστώ για την προσπάθεια μας να κάνουμε την πόλη μας, την πόλη που θα τους αφήσουμε, καλύτερη, με την υπόσχεση ότι εκείνα θα προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο για αυτό τον σκοπό.

Για τον λόγο αυτό όποιος νομίζει ότι μπορεί να προσφέρει με σκέψεις, προτάσεις, καταγγελίες, νέα που ενδιαφέρουν, και ότι άλλο, ας μπει στην ιστοσελίδα αυτή και να γράψει.

Σίγουρα δεν θα αισθανθεί μόνος. Θα ξέρει ότι μία σταγόνα, όπως λένε και κάποιοι σοφοί, είναι τίποτα, πολλές όμως είναι ποταμός, χείμαρος.